Wim Vonk, ad interim directeur 's Heeren Loo Regio Rivierenland (2019):

"Ik heb een half jaar met bijzonder veel plezier met Anne samengewerkt. Anne was vanuit haar rol van directiesecretaresse/management-assistente mijn rechterhand en voor de organisatie - in een vrij onrustige periode - een vast en zeker baken. Wat met name opvalt is dat Anne overzicht houdt, in control is en blijft en ook dat ze overziet wat er aan gaat komen en wat er gebeuren moet. Daarbij wist ze mij uitstekend te souffleren. Al haar werkzaamheden deed ze op een bijzonder professionele en integere manier. Daar waar je een andere secretaresse nog wel eens hoort ‘piepen en kraken’ als er een complexe afspraak gemaakt moet worden, zag Anne zoiets als een uitdaging en konden we samen achteraf onze successen beleven. Want dat siert haar ook, haar loyaliteit en betrokkenheid. Wat ik ook wil benoemen is dat Anne niet alleen ondersteunend van bijzondere waarde is maar ook dat zij bijzonder goed in staat is om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan organisatieontwikkeling. Het succes dat we het laatste half jaar bereikt hebben, was zonder Anne niet mogelijk geweest."

 • 

Jacqueline Girbes, secretaris Raad van Bestuur Wageningen University & Research (2018):

"Gedurende een half jaar heeft Anne bij ons gewerkt t.b.v. de tijdelijke vervanging van een collega. In deze periode heeft zij als mijn rechterhand de overleggen tussen het bestuur en de directies voorbereid en genotuleerd, evenals het overleg tussen het bestuur en de raad van toezicht. Opvallend was de snelheid waarmee Anne zich heeft ingewerkt, ook ten aanzien van complexe materie. Ze werkt uitermate efficiënt, heeft een hoog werktempo en een rustige manier van doen. Ze houdt goed overzicht ook in hectische perioden, ze kan uitstekend notuleren en organiseren. Anne profileert zich als secretaresse; daarmee doet ze zichzelf te kort. Wij zijn uitermate tevreden over de inzet en bijdrage die Anne heeft geleverd. Bij een volgende gelegenheid zouden wij haar graag weer inzetten."

 • 

Lizzy Plaschek, bestuurder Stichting De Vrije School Noord en Oost Nederland (2017):

"Anne heeft vier maanden in verband met zwangerschapsverlof van onze vaste kracht het bestuurskantoor als bestuurssecretaresse versterkt. Zij heeft zich snel ingewerkt en het werk naar grote tevredenheid uitgevoerd. Anne is een zeer bekwame management-/bestuurs-ondersteuner in de breedste zin des woords. Zij ziet welk werk er nodig is en pakt dit pro-actief en efficiënt op. Daarnaast is zij een collega met wie het fijn samenwerken is door haar humor en blije gemoed. Een mooie kwaliteit van Anne is dat zij heel goed mensen op hun waarde kan inschatten en weet hoe ermee om te gaan, hetgeen positief bijdraagt aan het resultaat. Anne stelt zich bescheiden en dienstbaar op. Dat is ze ook. Maar laat u zich hierdoor niet misleiden: ze is ook stevig en duidelijk en weet waarover ze praat. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan zou ik deze kanjer direct weer inhuren."

 • 

Nienke Thybaut, bestuurssecretaris Pleyade (2017):

"Gedurende zes maanden heeft Anne bij Pleyade gewerkt, zij verving een van de secretaresses van de raad van bestuur. Daarnaast hebben we Anne gevraagd om de processen en werkwijzen van het bestuurssecretariaat te optimaliseren. Mede dankzij haar gestructureerde manier van werken is er in een aantal maanden tijd de nodige verbetering gerealiseerd. Ze is kritisch, maar altijd op een constructieve wijze. Ik heb Anne leren kennen als een zeer professionele en betrokken secretaresse en heb graag met haar samengewerkt."

 • 

Meis Thewissen, associate partner HAES HR als een Service (2016):

"Anne is hardwerkend, pro-actief en creatief. Ik heb haar in verschillende projecten leren kennen als een toegewijde en standvastige collega, op wie je huizen als kastelen kunt bouwen. Anne maakt zich nieuwe materie of een nieuwe omgeving bliksemsnel eigen en voelt in no time als 'een van ons', zonder haar onafhankelijkheid te verliezen. Ze is dienstbaar en assertief en krijgt de klus voor elkaar. Staat open voor kritiek en schroomt ook niet die te geven."

 • 

Rob Adriaanse, algemeen directeur Humphrey's Beheer (2015):

"Wij hebben Anne leren kennen als een professional die zaken vakkundig, snel en gedegen oppakt. Ze denkt mee met de interne klant en zoekt naar de achterliggende vraag bij een probleem. Mede dankzij deze manier van werken en haar betrokken inzet heeft ze een mooi resultaat neer weten te zetten bij de inrichting van een nieuw informatiesysteem en de beschrijving van de bedrijfsprocessen. Daarnaast is ze collegiaal en fijn om mee samen te werken. We raden Anne dan ook ten zeerste aan en zullen in de toekomst vaker van haar diensten gebruik maken."

 • 

Anna Timmermans, directeur Netherlands Institute of Core Energetics (2013):

"Voor mij is Anne meer dan een secretaresse, ze is als mijn rechterhand. Ze betekent veel voor het werk dat ik doe. Ik ervaar Anne als zeer accuraat en proactief, ze weet wat er gedaan moet worden en wacht niet op een opdracht. Daardoor werkt ze verlichtend. Als vrouw vind ik haar toegewijd en liefdevol."

 • 

Harrie Heijmans, algemeen directeur Giesbers Ontwikkelen en Bouwen (2012):

"Zoals Anne werkt, is meer dan ondersteuning bieden. Haar inzet en betrokkenheid zijn bovengemiddeld, waarbij vooral haar pro-activiteit en zelfstandigheid zeer aansprekend zijn. Dit alles opgeteld bij haar collegialiteit, loyaliteit en brede inzetbaarheid, zorgt ervoor dat het werken met Anne heel plezierig en van hoge toegevoegde waarde is. Ik kan Anne van harte aanbevelen en weet ook zeker dat zij overal tot volle tevredenheid zal functioneren en presteren."

 • 

Marco Savelsbergh, algemeen directeur De Stroomplantage (2011):

"Anne heeft ons gedurende ruim een half jaar ondersteund. In die periode heeft zij onder meer een stevige basis gelegd voor een gestructureerde administratie. Anne is bekwaam en integer en heeft dan ook tot tevredenheid bij ons gewerkt tot we een geschikte vaste kracht hebben gevonden."

Anne Langedijk Secretariaatsdiensten   •   06-48267311   •   mail@annelangedijk.nl